top of page

Tervetuloa FIX IN ONE STOP - Luotettava autopesula Vantaalla

Tarjoamme laadukasta auton sisä- ja ulkopesupalvelua, joka tekee autostasi kirkkaan ja raikkaan, sekä ulkoa että sisältä. Käytämme vain ammattilaisten suunnittelemia puhdistusaineita ja tekniikkaa varmistaaksemme huippuluokan tuloksen. Maksimaalinen lopputulos, minimaalisella hinnalla.

Auton käsinpesu

Esipesu: Ensimmäinen vaihe on auton esipesu, jossa käytetään painepesuria ja erityistä esipesuainetta. Tämä vaihe poistaa suurimman osan irtoliasta, liikenteen saastuttamasta liasta ja hyönteisistä.

Painepesu ja harjaus: Auton ulkopuoli pestään huolellisesti painepesurilla ja pehmeillä harjoilla. Käytämme hellävaraista mutta tehokasta pesumenetelmää, joka poistaa perusteellisesti lian ja tahrat.

Kuivaus: Auton pesun jälkeen se kuivataan huolellisesti mikrokuituliinalla tai kuivauslaitteella, jotta vältetään vesijäljet ja varmistetaan kiiltävä lopputulos.

Kiillotus: Tarvittaessa auton ulkopinta voidaan kiillottaa, jotta saadaan aikaan syvä kiilto ja poistetaan pieniä naarmuja ja kulumia.

Auton sisäpesu

Imurointi: Auton sisätilat imuroidaan perusteellisesti poistaen pölyn, hiekan ja muut irtoliat.

Puhdistus: Kaikki sisäpinnat, kuten istuimet, matot, kojelauta ja ovipaneelit, puhdistetaan sopivalla puhdistusaineella ja harjalla tai liinalla. Nahka- ja kankaiset istuimet käsitellään erikseen niiden materiaalin mukaisesti.

Tarkkuustyö: Tarkkuustyössä kiinnitetään erityistä huomiota yksityiskohtiin, kuten ilmanvaihtosäleiköihin, nappeihin ja kojelaudan koloihin.

Haju- ja desinfiointikäsittely: Auton sisätilat voidaan desinfioida ja raikastaa erityisillä aineilla, jotka poistavat epämiellyttävät hajut ja tappavat bakteerit.

Sisustan suojakäsittely: Tarvittaessa voimme suorittaa erityisen suojakäsittelyn, joka auttaa pitämään sisätilat puhtaina ja suojaamaan niitä tulevasta likaantumisesta.

Näiden vaiheiden yhdistelmä takaa, että autosi ei ainoastaan näytä puhtaalta ja kiiltävältä ulkoisesti, vaan myös sisäisesti. Pyrimme tarjoamaan huippuluokan autonpesupalvelun, joka ylittää odotuksesi ja auttaa autosi säilyttämään arvonsa ja ulkonäkönsä pitkällä aikavälillä.

Heräsikö sinulle lisäkysymyksiä pesupalveluihin liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ammattitaitoinen pesutiimimme auttaa sinua mielellään, tai tule paikan päälle, niin katsotaan sinulle paras pesuratkaisu!

Kokenut pesutiimimme

Kun tuot autosi meille pesuun, se ei ole vain rutiinitoimenpide, vaan se on huolellista ja omistautunutta työtä, jonka tekee intohimo autojen kauneutta kohtaan. Meidän autopesutiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista yksilöistä, joilla on syvällinen ymmärrys autonhoidon monimutkaisista yksityiskohdista.

Voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä meillä.

Meidän tiimimme ymmärtää, että asiakkaat ovat ensisijaisen tärkeitä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu kuuluu jokaiseen palveluumme.

Me emme tyydy pelkkään pinnalliseen pesuun. Jokainen yksityiskohta otetaan huomioon, olipa kyseessä sitten ulkokuori tai sisätilojen puhdistus.

Palvelua usealla eri kielellä. Palvelemme kuitenkin aina  lähtökohtaisesti suomeksi!

Me välitämme ympäristöstä. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja kiinnitämme huomiota veden säästämiseen ja jätehuoltoon.

Käytämme moderneja työkaluja ja laitteita varmistaaksemme, että työmme on tehokasta ja laadukasta.

 Olemme aina ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja tekniikoista, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

bottom of page