top of page

Tervetuloa FixInOneStopiin – Laadukasta Autokorjaamoa ja Autohuoltoa Vantaalla

Löydät meidät Itä-Hakkilasta, sydämellä Vantaalta, osoitteesta Mittatie 27, 01260 Vantaalta. FixInOneStop on täyden palvelun autokorjaamo Vantaalla, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja luotettavia palveluita ajoneuvojen huolto- ja korjaustöissä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina palvelemaan sinua, ja meillä, sinun autosi on hyvissä käsissä.Palveluitamme ovat muun muassa:

  • Autohuolto Vantaa: Olipa kyseessä määräaikaishuolto, jakohihnan vaihto tai muu ylläpito, me hoidamme autosi huollon ammattitaidolla ja juuri sinun ajoneuvollesi sopivin menetelmin.

  • Öljynvaihto Vantaa: Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen säännöllinen vaihto on välttämätöntä autosi moottorin kunnossapitoon ja pitkäikäisyyteen. FixInOneStopissa öljynvaihto tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti.

  • Muut huolto- ja korjauspalvelut: Tarjoamme laajan kirjon erilaisia huolto- ja korjauspalveluita, kuten jarruremontit, kytkinkorjaukset, renkaiden vaihdot ja paljon muuta.


Asiakaslähtöistä palvelua ja laatutakuu

Meille jokainen auto ja sen omistaja ovat ainutlaatuisia. Tavoitteenamme on tarjota kattavaa, nopeaa ja asiakaslähtöistä palvelua, joka perustuu laatuun, luotettavuuteen ja ammattitaitoon. Voit olla varma, että autosi huoltaminen tai korjaaminen sujuu meillä kuten sovittu.Aukioloajat ja Yhteystiedot

Olemme palveluksessasi arkisin kello 9:00–17:00 ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.


Osoite: Mittatie 27, 01260 Vantaa

Puh: 041 315 4832

Sähköposti: info@fixinonestop.fi


Kun etsit luotettavaa autokorjaamoa Vantaalla, autohuoltoa Vantaalla, tai öljynvaihtoa Vantaalla, FixInOneStop on palveluksessasi. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin huolehdimme autosi kunnosta!

Comentários


bottom of page