top of page

Tervetuloa FIX IN ONE STOP - Luotettavat rengaspalvelut Vantaalla

Renkaiden vaihto- ja säilytyspalvelumme ovat kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa huolehdimme renkaistasi vuoden ympäri. Tarjoamme ammattitaitoisia ratkaisuja, jotka varmistavat, että autosi on aina varustettu oikeilla ja turvallisilla renkailla kauden vaihtuessa. Autamme sinua pitämään renkaasi huippukunnossa. 

Kattavat ja kokonaisvaltaiset rengaspalvelut

Kun vuodenajat vaihtuvat, on tärkeää varmistaa, että autosi on varustettu oikeilla renkailla säiden mukaan. Tarjoamme kattavaa rengasvaihtopalvelua, joka sisältää:

Kausivaihdot: Ammattitaitoinen tiimimme vaihtaa renkaasi vuodenaikojen mukaan, joko talvirenkaisiin tai kesärenkaisiin, turvallisuutesi takaamiseksi.

Renkaiden tarkastus: Tarkistamme renkaiden kunnon ja ilmanpaineen, ja tarvittaessa suoritamme korjauksia tai renkaiden tasapainotuksia.

Renkaiden säilytys: Tarjoamme renkaiden säilytysratkaisuja, jotta säästät tilaa kotona ja varmistat, että renkaasi säilyvät kunnossa. Meidän hallussamme ne ovat suojattuja ja valmiita seuraavaan vaihtokauteen.

Rengashotellin lisäpalvelut:

Kun renkaat ovat huollossamme, voimme myös tarjota muita palveluita:

Renkaiden pesu: Pesemme ja puhdistamme renkaasi perusteellisesti ennen niiden säilytystä, jotta ne pysyvät puhtaina ja hyvässä kunnossa.

Renkaiden korjaus: Jos renkaissasi on pieniä vaurioita, kuten naarmuja tai reikiä, voimme suorittaa korjauksia, jotta kosmeettinen haitta ei estä käyttöä.

Renkaiden kiillotus: Kiillotamme renkaasi, jotta ne näyttävät upeilta ja kiiltäviltä.

Haluatko tiedustella lisätietoja esimerkiksi renkaiden säilytysratkaisuihin liittyen? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle paras ratkaisu kestävään ja turvalliseen kausisäilytykseen!

Kokenut rengastiimimme

Meidän renkaiden vaihto- ja huoltotiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus rengasalalta. Jokainen tiimimme jäsen on intohimoisesti omistautunut autonhoitoon ja renkaiden kunnossapitoon.

 

Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme turvallisia ja luotettavia renkaita, sekä erinomaista palvelua joka kerta.

Asiakaspalvelumme avustaa renkaiden luovutukseen sekä noutoon liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme turvalliset ja asianmukaiset säilytystilat renkaillesi.

Palvelua usealla eri kielellä. Palvelemme kuitenkin aina  lähtökohtaisesti suomeksi!

Huolehdimme kaikenlaisista autoista ja renkaista, joten voit luottaa meihin, oli ajoneuvosi sitten pieni tai suuri.

Autosi turvallisuus ja suorituskyky ovat meille tärkeitä, ja pidämme huolta siitä, että renkaasi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Meillä on vuosien kokemus renkaiden vaihdosta ja huollosta, ja tiimimme tuntee renkaat läpikotaisin.

bottom of page